Cristiano Ronaldo og tidenes internasjonale målscorere for menn

Her er listen over målscorere:

Cristiano Ronaldo er toppscoreren i historien til internasjonal fotball for menn. Den portugisiske stjernen har scoret utrolige 104 mål på 164 kamper for landet sitt, inkludert rekordstore 71 mål på bare 137 kamper for det europeiske kraftsenteret Portugal.

På andreplass på tidenes liste er Argentinas Lionel Messi med 97 mål, mens Brasils Neymar er tredje med 95. Portugals Luis Figo og franske Thierry Henry runder topp fem med henholdsvis 85 og 77 mål.

Viktige navn lenger ned på listen inkluderer Englands Wayne Rooney (67), Tysklands Miroslav Klose (66) og Brasils Ronaldo (62).

Lionel Messi er den eneste spilleren på denne listen som fortsatt er aktiv, noe som betyr at Ronaldo for øyeblikket er den eneste spilleren i historien som har scoret flere mål for landet sitt enn Messi. De 20 beste internasjonale målscorerne for menn gjennom tidene er som følger:1 . Cristiano Ronaldo (Portugal) – 104 mål2. Lionel Messi (Argentina) – 97 mål3.

Cristiano Ronaldos utrolige målscoringsprestasjoner på både klubb- og internasjonalt nivå viser at han virkelig er en av tidenes største fotballspillere. Med hans portugisiske lag innstilt på å konkurrere i sommerens verdensmesterskap i Russland, er det ingen tvil om at Ronaldo vil legge til sin allerede imponerende tall på 104 mål og befeste sin plass som tidenes største internasjonale målscorer.

Det er imidlertid ingen tvil om at Ronaldos målscorerekord er et bevis på hans naturlige evner og ferdigheter. Med så mange mål for hans navn, er det vanskelig å argumentere mot at Cristiano Ronaldo blir hyllet som tidenes største internasjonale målscorer. Det er morsomt å følge disse spillerne og se spillet deres mens de investerer i en kryptoverden, se mens du investerer klikk her for mer informasjon.