Få dine egne medaljer laget til sportsbegivenheter

Ekte vinnere fortjener en medalje. Du kan få produsert dine helt egne medaljer til neste arrangement, den årlige konkurransen i klubben, til kåringen av årets ildsjel eller kanskje til vintertreffet.
Alle som har deltatt i et arrangement eller konkurranse vet at det er en stor glede å få medalje. Medaljen bæres ofte med stolthet etter en morsom og slitsom dag i sporten. Det er bevis på deltakelse og resultat av mange timers trening i hallen, på banen eller i vannet. Medaljen kan tas med hjem, og henges også ofte opp – til minne om den store dagen.

Medaljer med eget motiv
Som arrangør av en klubb eller idrettsforeningsarrangement kan du få laget dine egne medaljer. En medalje i metall uten innebygde farger gir et fint og enkelt utseende. Du velger selv hva som skal stå på båndet til medaljen. Et annet og mer fargerikt alternativ er å ha farger innebygd i medaljene dine. Du bestemmer metallfargen helt selv. Det betyr at man kan lage gullmedaljer til hele laget – eventuelt med en matt overflate. Eller kanskje en antikk behandling som gir et mer oksidert utseende.

Medaljer med kortere produksjonstid
En raskere måte å lage medaljer på er å sette et klistremerke i midten av medaljene. Her kan du få din klubbs logo med ønsket tekst på. Det er en type medalje som kan dekke behovene til mange og som kan produseres i mindre antall. En fin variant kommer i en matt gull-look med en diameter på 50mm og har et sort bånd som går rundt halsen. Båndet er laget av et mykt bambusmateriale for en mer behagelig opplevelse.

Sølv for et elegant og stilig utseende
Sølvmedaljer er et sikkert kort. Sølvmedaljene kan også lages med klistremerker i midten. Det er også mulighet for å trykke på begge sider av medaljen. En virkelig fin effekt oppnås her ved å gjøre klistremerkene gjennomsiktige, slik at sølvbakgrunnen skiller seg ut på medaljen. På denne måten brukes fargen på medaljen som en del av motivet, og det ser flott ut. Et godt eksempel er å bruke medaljens sølvfarge til tekst og logo.

Medaljer i tre – en ny trend
Kanskje du har sett tremedaljer i arrangementer? De vakre tremedaljene gir ditt arrangement et mer bærekraftig utseende. Båndet er laget av et spesielt slitesterkt papirmateriale som kan trykkes i alle fargene du ønsker.
For inspirasjon til medaljer til alle vinnerne dine her.