Finn den perfekte konfirmasjonsgaven

Våren er endelig her, og vår i Norge betyr mange grunner til å feire. Vi feirer at den endeløse vinteren vi gikk igjennom faktisk sluttet, vi feire frigjøring og 17. mai og ikke minst feirer vi både kirkelige og bergelige konfirmasjoner, for alle de som velger å konfirmere seg hvert år. Det er virkelig koselig ting å feire, og samler hele familien. Men hva skal man gi konfirmanten i gave? 

Når du skal delta i noens konfirmasjon, er det å ha med en fin gave til konfirmanten, en veldig god følelse. Og avhengig av hvem det er som konfirmerer seg, og hvilke håp, ønsker og drømmer hun eller han har, skal man finne en gave som passer, og her er det primært to måter å tenke på, når man skal finne den perfekte gaven. Man kan finne en gave de kan kose seg med nå, eller en gave som vil være der for dem i fremtiden. 

Skal man prioritere nytteverdi 

Selv om det kanskje høres litt kjedelig ut, så er det å gi konfirmanten noe de kommer til å ha glede av lenge, lenge noe som virkelig er fint å prioritere. For selv om de kanskje ikke ser det nå, er det å for eksempel få penger på BSU noe de vil få stor glede av senere.  

Man kan også velge å gi smykker, klokke eller andre ting som konfirmanten både kan få glede av nå eller senere, eller gi dem en opplevelse eller noe annet de kan nyte nå.