Slik får du mer ut av sexlivet ditt

Det å ha et bra sexliv, enten man er singel, dater noen eller er i et forhold med sitt livs kjærlighet, er det viktig at man har et bra sexliv – uavhengig av om man har sex med noen andre enn seg selv eller ikke. Det er nemlig mye forskning som peker på at det å ha et bra sexliv faktisk er sunt for både den fysiske og mentale helsen vår, så hvorfor ikke sørge for at vi får mest mulig ut av sexlivet vårt? Her får du noen tips til hvordan! 

Heldigvis er vi på vei bort fra det å se på sex og sexleketøy som noe vulgært, men det er fortsatt mange som synes at dette er noe som er pinlig og derfor ikke engang vet hva som finnes. Det har skjedd en massiv utvikling i bransjen i løpet av de siste ti årene, så hvis du ikke eier sexleketøy enda, og er nysgjerrig på hva som finnes der ute, så finn mer informasjon her.  

Her er noen tips til hvordan dere kan optimere sexlivet deres, med eller uten leketøy 

  • Snakk sammen! Det virker jo helt opplagt, men alt for få av oss deler fantasier og ønsker med partneren sin. Dette er en av de aller viktigste nøklene til et bra sexliv, så ikke hold tilbake når det kommer til å snakke sammen om hva dere liker.  
  • Respekter hva den andre ikke vil. Det er viktig å dele hva du liker med partneren din, men det er like viktig å respektere det de ikke liker. Det kommer helt sikkert til å være ting der dere ikke overlapper, og dette må det være respekt for. 
  • Utforsk sammen. Det du likte med en annen, er det ikke sikkert at du liker med den du er sammen med på. Forholdet deres er helt unikt!