Slik kan du skape en mer produktiv morgning

Det er ikke alle som synes det er like enkelt å stå opp om morgningen og ikke minst kan være vanskelig å få noe produktivt ut av starten på dagen.  
 
Vi har derfor laget denne artikkelen til deg for at du skal kunne få en litt mer produktiv morgning. Vi skal introdusere det til to apper som du kan laste ned på iOS eller på Android slik at du kanskje får litt mer ut av dagen.  

Kom deg opp om morgningen  

Mange nyheter kan komme som et sjokk, men det at det kan være vanskelig å komme seg opp om morgningen er ikke en av dem. Vi introduserer deg derfor til appen Alarmy. Dette er en helt ny form for vekkerklokke. Her kan du velge hvordan du vil vekkes, men det gjør det rett og slett litt vanskeligere for deg å slumre. Dlumre. Du kan velge om du for eksempel vil løse et mattestykke, huske et mønster eller reise deg opp å ta et bilde for å kunne skru av alarmen. Du tvinges med andre ord til å våkne litt mer for at du kan skru av alarmen. Med det er det også vanskeligere å forsove seg.  

 
Skap gode vaner  


Det å skape gode vaner er viktig, men det kan være veldig vanskelig. Derfor kan appen Productive være helt perfekt. Her kan du skrive opp noen vaner du ønsker å bygge, når de skal gjennomføres og hvor mange ganger de skal gjennomføres i løpet av dagen eller uken. På den måten blir du varslet om når du skal gjøre vanen din og du kan kjenne på mestringsfølelsen når du ser på statistikken over hvor lenge du har klart å opprettholde en vane. Trykk godkjenn på en vane når den er gjennomført og merk at du føler deg litt bedre allerede.